30 Ekim 2013 Çarşamba

Çöpe Gidenler..


    Geçen sene yaz tatilimiz için aldığım Organicum Sunscreen Face and Body ve nisan ayında aldığım Fresh Line Yeşil Kil Maskesi bugün aramızdan ayrılanlar arasında yer alıyor.
    


  

   Organicum markasını geçen sene oldukça kapsamlı olarak yaptığım güneş koruyucuları araştırmamda keşfetmiştim. İçeriğinde Parafin, Paraben, Sentetik Parfüm, DEA, EDTA, Triclosan, Lanolin, Vazelin gibi maddeler bulunmadığı için tercih etmiştim. Yaz boyunca görevini gayet başarılı bir şekilde yerine getirdi. Ancaaaaak.. Yapısı oldukça yağlı olduğu için sivilce oluşumuna ve gözeneklerin tıkanmasına neden olabilir bu konuda garanti veremeyeceğim. Yüzüme sürmeyi denediğim zamanlarda  da vıcık vıcık bir yapı oluştu bu nedenle yüzüme kullanmamaya karar verdim. 100 ml boyutundaki ürünü her nedense biz 3 kişi bitiremedik sanırım bronzlaşmaya baya kararlıymışız. Yüzüme kullanamadığım için de yıl içinde de bitmedi bir türlü. Neyse nihayetinde bozulmuş ve bugün çöpe gitti. Bir daha alır mıyım ? Fazla yağlı bir yapısı olduğu içi almam.
Fiyatı 40 TL.

   


      
     Fresh Line Yeşil Kil maskesini siyah noktalarım için arayışlarımdan birinde almıştım. Kendisini buzdolabında muhafaza ettiğim için bir süre sonra unutmuşum maalesef ki. Öyle bir unutmuşum ki son kullanma tarihinin üzerinden 4 ay geçmiş. Çöpe göndermeden evvel fotoğrafladım ürün hakkındaki fikirlerimi anlatayım.
     Diğer çoğu maskeler gibi yüze kalım bir tabaka şeklinde sürülüyor göze fazla yaklaşmadan tabi. 15 20 dakika maskenin kuruması gerekiyor bu esnada mimik yapmamaya ve konuşmamaya özen göstermek gerekiyor. Daha sonra ılık suyla durulanıyor. Haftada 2 kez uygulanıyor. Cildi oldukça iyi temizliyor ve ferah bir his bırakıyor. 
Benim siyah noktalarım da çok işe yaradı diyemiyorum çünkü bitiremedim bile :)  İçeriğinin doğallığı, temizlik hissi ve kurutmadığı için tekrar tercih edebileceğim ürünlerden. Fiyatı 20 TL yanlış hatırlamıyorsam.



    Öpcükler.. 
                                                                                                                                                    Duygu...

1 yorum:

  1. Organicum güneş kremini 3 kişi bitiremedik demişsiniz çocuğunuza falan mı kullandınız bende kızım için kullanmak istiyorum uygun olur mu bilemedim

    YanıtlaSil